Het heeft niets met adhd te maken maar dat is, blijkbaar, niet steeds een must 😃.  Hoewel: ik denk dat we een uitgesproken talent hebben om alles kritisch in vraag te stellen. Nooit zomaar dingen aan te nemen. Dat werkt ons vaak tegen, maar we moeten dat talent koesteren. Zeker wanneer ons een visie wordt opgedrongen. 

En daar gaat deze docu ook over. 
Een Nederlandse ondernemer stelde zich vragen bij het officiële verhaal rond covid 19, de disproportionele angst die er onmiddellijk rond werd gecreëerd, de overdreven maatregelen die de economie en ook het sociale weefsel kapot maken, onvolledige informatie over de werking van ons afweersysteem en groepsimmuniteit, de onmiddellijke focus op het vaccin als redmiddel. Het gaat ook over de eenduidigheid van de berichtgeving.  Hoe de visie van wetenschappers, dokters, specialisten enz die afwijkt van dat verhaal wordt geweerd. Een vorm van censuur waaraan youtube, door het verwijderen van filmpjes als het deze een grote rol in speelt. 


Deze docu werd zopas van youtube gehaald (toen die bijna 1 miljoen views had).  
Ik zou zeggen : doe de moeite om m (met een open mind) te bekijken en probeer me daarna eens uit te leggen waarom zulke films blijkbaar niet gezien mogen worden... 

https://docsfair.nl/covid19movie/