Arbeidsongeschikt door ADHD

Laatste reactie 15/12/2020 10:24 door Wilfried
· Markeren als ongelezen
Apekoppie aapje 5 maanden geleden geplaatst
Ik ben er klaar mee. Hoe kan ik mij arbeidsongeschikt verklaren door mijn ADHD diagnose? Ben bijna 30 en ook 30 banen verder.. een paar maand en dan ben ik weg of de werkgever heeft een smoes wat altijd neerkomt op mijn ADHD.

Is er stappenplan hoe ik mij arbeidsongeschikt kan verklaren door ADHD?
Wilfried Doet er niet toe 5 maanden geleden geplaatst
Ik kan je hier geen antwoord op geven. Maar misschien kan ik je nog wel een hart onder de riem steken. Wat je hier beschrijft lijkt wel mijn eigen baanverloop, voordat ik mijn huidige werkgever ontmoette. Als je mijn CV zou bekijken, dan zie je vanaf het verlaten van mijn school tot aan 15 jaar geleden allerlei hele kortdurende baantjes bij allerlei werkgevers. Super frustrerend. Ik werd er moedeloos van. De wens om dan maar arbeidsongeschikt te mogen zijn herken ik zeker uit die periode.

Wat het precies is weet ik niet, maar het klikte gewoon bij mijn huidige baas. Ze vertrouwen mij. Ik mag zelf mijn tijd plannen. Ik ben heer en meester over het stukje waar ik verantwoordelijk voor ben. En ik heb volledige vrijheid, zolang de resultaten maar goed zijn. Op de één of andere manier kom ik dan dus wel tot bloei. Enfin, die voorwaarden zijn natuurlijk voor iedereen anders.

Op ieder potje past een deksel, ook qua werk betreft. Ik hoop dat je heel binnenkort hetzelfde geluk kan treffen als ikzelf.

Desalniettemin zou ik ook wel willen weten hoe je je met ADHD arbeidsongeschikt kan laten verklaren. Ik ken mezelf, mocht het ooit toch misgaan bij deze werkgever dan ben ik linea recta terug bij moedeloos, of waarschijnlijk erger. Backup plan is daarom geen overbodige luxe.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 December 2020 om 22:23
Aantal lezers 19
Aantal reacties 2