Amfexa en Wellbutrin

Laatste reactie 08/04/2019 22:11 door Coen
· Markeren als ongelezen
fille de wit 2 weken geleden geplaatst
Heb wat research gedaan maar word er niet wijzer van. Is dit juist hetzelfde dan dexamfetamine of niet?

Ik zit op 300mg wellbutrin maar voel me nog depri en zo moe als een hond, dan weer zo energiek als wat, het gaat met pieken en dalen. Echt vervelend.
Beste antwoord — gekozen door Coen Olde Bijvank
Vincent den Boer 2 weken geleden geplaatst
Dexamfetamine is een stimulerend medicijn en behoort tot de categorie psychostimulantia.
Amfexa® is een geregistreerd handelsmerk voor het medicijn dexamfetamine. Dit betekent dat Amfexa® en dexamfetamine dus identiek aan elkaar zijn, aangezien het hier gaat om de werkzame stof dexamfetamine. Hoewel de dexamfetamine in Amfexa® precies dezelfde werking uitoefent in het lichaam als de generieke dexamfetamine, zijn sommige gebruikers er heilig van overtuigd dat de werking van Amfexa® gepaard gaat met meer bijwerkingen, evenals een verminderde werking. Doordat ik erg veel online onderzoek heb gedaan naar verschillende fabrikanten van dexamfetamine in het algemeen, kan ik je vertellen dat bepaalde bijwerkingen te wijten zijn aan het gebruik van selectieve hulpstoffen die worden gebruikt door de fabrikant om een medicijn te bereiden.

Iedereen is uniek en dat betekent ook dat ieder persoon verschillend reageert op de betreffende hulpstoffen. Helaas is dit daarom een kwestie van experimenteren en is het aan jou om te bepalen op welke variant je het beste reageert. Uiteraard gaat het gebruik van dexamfetamine vrijwel altijd hand in hand met wat bijwerkingen, waarvan een droge mond, hartkloppingen, minder eetlust en insomnia (slapeloosheid) het meest voorkomen.
Coen Olde Bijvank 2 weken geleden geplaatst
Amfexa en dexamfetamine is zeker niet hetzelfde https://adhdblog.nl/dexamfetamine-versus-amfexa/

Dat je met Wellbutrin slechte ervaringen is naar mijn inziens niet zo heel gek, lees bijna alleen maar nare bijwerkingen van Wellbutrin: https://forum.adhdblog.nl/conversations/ervaringen-met-wellbutrin
reactie op @coenoldebijvank:
Vincent den Boer Hoi Coen,

Dexamfetamine en Amfexa® zijn beide homogeen. Wellicht bedoel je te zeggen dat de hulpstoffen in Amfexa® een ander effect op je gemoedsstand hebben dan de generieke variant? Tot mijn teleurstelling heb ik geen grip kunnen krijgen op de hulpstoffen die verwerkt zijn in Amfexa® van Eurocept.

2 weken geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Beide homogeen? Nooit van gehoord.. weer wat geleerd @vincentdb waarvoor mijn dank! Hier hebben we wat aan op het forum.. goede reacties met onderbouwde antwoorden!

I LIKE :)
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 April 2019 om 11:58
Aantal lezers 16
Aantal reacties 5