Alle honden hebben ADHD - Kathy Hoopmann

Laatste reactie 23/01/2018 09:57 door N
· Markeren als ongelezen
Coen Olde Bijvank 10 maanden geleden geplaatst
Auteur van het prachtige boek - Alle honden hebben ADHD is Kathy Hoopmann. Dit waardevol en informatieve boek benadert ADHD op een heel verfrissende manier. Op humoristische en liefdevolle wijze wordt de lezer begrip gevraagd voor kinderen die door hun ADHD ‘anders’ zijn. Voor degenen die iemand met ADHD kennen, zullen veel van de foto’s uit de hondenwereld zeer herkenbaar zijn.

Ervaring door het Nederlands Dagblad
‘In alle honden hebben ADHD laat Kathy Hoopmann op een ludieke manier zien hoe ADHD’ers in elkaar steken en dat het niet alleen kommer en kwel is. Wie een (jonge) hond heeft of kent en een buitensporig druk kind, weet zelf al wel dat er veel overeenkomsten tussen die twee zijn. Aan de hand van fraaie hondenfoto’s beschrijft Hoopmann op een heldere, toegankelijke en liefdevolle manier hoe (veel) ADHD’ers denken en doen.’

Recensie door tijdschrift voor Remedial Teachin
‘Deze boekjes zeggen met beelden meer dan duizend woorden dat kunnen. De auteur Kathy Hoopmann won met beide boeken de Moonbeam Childhood Wellness Award. Een volkomen terechte waardering, omdat het zulke unieke exemplaren zijn. Ik weet zeker dat ik de ouders van een aantal leerlingen een groot plezier doe met een uitgave. Ook zeer aan te bevelen voor de opa’s en oma’s die denken dat het aan de opvoeding ligt als een kind zich anders gedraagt dan in hun ogen zou moeten. Deze boekjes helpen met het verkrijgen van begrip.’
Melanie Bosman 10 maanden geleden geplaatst
Dit boek raad ik alles ouders aan. Kathy, auteur van het boek 'alle honden hebben ADHD' legt op speelsgewijze en liefdevolle manier uit wat ADHD betekent, veel wordt afgeleid van honden.

Echt een prachtig boek en raad ik zeker aan.
N G 3 weken geleden geplaatst
Dit vind ik heel interessant, aangezien mijn vriend moeite heeft met het gedrag van mijn honden (én ik zelf ook regelmatig denk dat wat je irritant vind in anderen, je vaak zelf ook hebt als eigenschap...)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 March 2017 om 16:18
Aantal lezers 16
Aantal reacties 3