ADHD - therapie - zelfbeeld

Laatste reactie 05/04/2021 21:53 door Laura
· Markeren als ongelezen
Laura Stevens 1 maand geleden geplaatst
Hoi allemaal, 
10 jaar was ik opzoek tot ik een diagnose ADHD kreeg. In die tijd allerlei hulpverlening geprobeerd, maar ik bleef worstelen met faalangst, perfectionisme, weinig zelfvertrouwen. Na een 4 daagse training heb ik zelf ervaren dat er vormen van hulp zijn die veel effectiever zijn dan wat vaak binnen de reguliere hulpverlening wordt aangeboden (waarin ik vanaf 2014 werkzaam ben). Mijn missie werd geboren; ik wil vrouwen met ADHD ook zo snel af kunnen helpen van een laag zelfbeeld. Vervolgens stuitte ik op een  therapie en wist: dit is het, een therapie die wel de kern aanpakt!
Nou zou ik heel graag in contact komen met vrouwen om ervaringen te delen; wat heeft jou doen besluiten om je te laten diagnosticeren? Hoe heeft dit jouw zelfbeeld beïnvloed? Hoe is je leven na een diagnose? Wat heeft jou wel/niet geholpen? Zou leuk zijn om hierover te sparren. Mocht je dit ook leuk vinden, of meer willen weten om te kijken hoe ik je kan helpen, mag je me mailen of appen.

Mijn email is info@lstevens.nl en mobiel nr. 0657849858

Liefs, Laura
Yasmine vw 1 maand geleden geplaatst
Hiii, wat leuk dat je op deze manier je missie hebt gevonden.

Ik ben zelf 24 en heb sinds 2 weken een diagnose. Voor de diagnose heb ik ook jaren last gehad van weinig zelfvertrouwen, angst klachten , imposter syndroom en noem maar op. Omdat ik pas net een diagnose heb weet ik nog niet zo goed wat voor mij werkt of niet maar als je interesse hebt om er eens verder over te praten zou ik mijn mail kunnen geven? Via daar kunnen we eventueel andere contactgegevens uitwisselen en er verder over kletsen.

Let me know :)
reactie op @yasminevdw:
Laura Stevens Hoi Yasmine,
Wat fijn ea dat pagina's als deze dan bestaan om ervaringen te lezen en  herkenning te vinden. Hoe gaat het nu zo kort na de diagnose? 
Leuk dat je hebt gereageerd! Je mag mij je mail geven of anders mailen naar laurajolandestevens@gmail.com ? 
1 maand geleden

Beantwoorden

Petra Kamsteeg 1 maand geleden geplaatst
Haai, je mag me mailen. P.kamsteeg@telfortglasvezel.nl 
Vrouw 47 jaar adhd c
reactie op @petrakamsteeg:
Laura Stevens Hoi Petra, 

Dankje voor je reactie :) Ik ga je mailen! 
1 maand geleden

Beantwoorden

Wilfried Doet er niet toe 1 maand geleden geplaatst
Is er zoiets ook voor mannen? Mijn ADD wordt heel goed behandeld met medicatie. Echter de eerste 35 jaar heb ik "geleefd" zonder diagnose of behandeling. Dat heeft zijn sporen nagelaten in mijn zelfbeeld.
reactie op @wilfried:
Laura Stevens Hoi Wilfried, 
Wat fijn dat de medicatie voor je helpt. 
In principe richt ik mijn praktijk op vrouwen, maar de therapie is bij iedereen toe te passen.  Dus mocht je willen weten hoe ik te werk ga en of het wat voor je is dan mag je mij mailen. Ik sta er zeker voor open om je te helpen mocht je het willen.  Mijn mail is laurajolandestevens@gmail.com.
1 maand geleden

Beantwoorden

Adeline Van Hove 1 maand geleden geplaatst
Hey ik ben 25 jaar en mijn diagnose werd gesteld toen ik 12 jaar was. 
Ik zoek mensen die hetzelfde ervaren als mij en de wereld op een andere manier ervaren. 
Ik worstel vooral met slaapproblemen (nachtmerries), met een enorm snel verlies van focus maar ook mijn energie krijg ik niet onder controle. Door vaak op te gaan in dingen of momenten, zie ik niet meer wat er rond mij gebeurd. 
Een mooi voorbeeld van focusverlies: er is een liedje op de radio dat ik heel tof vind, of volledig kan meezingen. Ik moet de radio uit zetten want ik kan niet meer luisteren naar de persoon of ik kan niets meer vertellen omdat het lied overheerst in mijn hoofd. 

Ik hoop hier mensen bij te ontmoeten die dit ook ervaren en misschien al tips hebben om de focus langer te behouden. 
reactie op @adelinevanhove:
Laura Stevens Hoi Adeline,

Erg herkenbaar wat je schrijft. Toen ik nog geen diagnose had merkte ik bijvoorbeeld dat muziek erg afleidend was met huiswerk maken/studeren door de tekst. Hoewel geen fan, hielp klassieke muziek hierbij, geen tekst maar wel een externe prikkel waardoor ik beter kon focussen.  Ik heb o.a. een training gevolgd voor effectief werken bij ADHD, dus ik heb wel wat tips om te delen wat betreft focus maar ook gericht op energie balans. Mocht je willen kunnen we eens (beeld)bellen? 

Daarnaast geef je aan dat je last hebt van nachtmerries. Met de therapie die ik aanbied kan ik je hier vanaf helpen. Als je hier meer over wil weten, mag je me mailen of appen. Ik heb mijn mailadres en telefoonnummer aan mijn post toegevoegd.

Liefs Laura
1 maand geleden

Beantwoorden

Lonneke Schravesande 1 maand geleden geplaatst
Hoi Laura, 

Ik ben een vrouw van 35 met adhd en ook geïnteresseerd. Kan ik je een mailtje sturen, of andersom? 

Groet,  Lonneke 
reactie op @lonnekeschravesande:
Laura Stevens Hoi Lonneke,

Het was handig geweest direct mijn mailadres te vermelden ;) Je mag mailen of appen/bellen.

Mailadres: info@lstevens.nl
Tel: 0657849858

Groetjes Laura
1 maand geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 March 2021 om 11:41
Aantal lezers 35
Aantal reacties 11