Beste allemaal,

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Ellen Hegeman, 22 jaar en kom uit Nijverdal. Op dit moment volg ik de opleiding Toegepaste Psychologie aan het Saxion te Deventer. Ik zit in mijn laatste jaar en heb dus bijna mijn diploma binnen. Het laatste loodje is mijn afstudeerscriptie en hiervoor heb ik jullie hulp nodig! Ik ben op zoek naar respondenten die mee willen werken aan mijn onderzoek naar twee verschillende psychodiagnostische testen voor kinderen met ADHD. Lijkt dit u een interessant onderzoek en heeft u een kind met klinische diagnose ADHD, ADD, ODD of CD? Lees dan verder!

Het onderzoek dat ik doe, houdt in dat u als ouder drie testen invult over uw kind en daarnaast vult uw kind ook drie testen in over zichzelf. Dit duurt voor beide partijen ongeveer 40 minuten. Deze testen kunnen online en anoniem worden ingevuld. Nadat de testen allemaal zijn ingevuld kan ik u een resultaat van twee psychologische testen toesturen die daadwerkelijk iets zeggen over het gedrag van uw kind.

Een kleine toevoeging over de opdrachtgever die dit onderzoek mogelijk heeft gemaakt voor mij. De opdrachtgever voor dit onderzoek is Hogrefe Uitgevers. Zij willen de twee testen graag op de markt brengen, maar hiervoor is uitgebreid onderzoek nodig. De link naar de site van Hogrefe Uitgevers is www.hogrefe.nl hier kunt u meer informatie vinden over dit bedrijf. Dit onderzoek voer ik dan voor hen uit en hiervoor heb ik jullie hulp nodig.

Dus bent u/ zijn jullie bereid om mij te helpen in dit onderzoek? Laat dan even een reactie achter op dit topic!