ADHD centraal, artikel in de groene Amsterdammer!

Laatste reactie 06/04/2021 03:10 door Coen
· Markeren als ongelezen
Alies Vermeulen 1 maand geleden geplaatst
Dag leden!

Ik las een stuk in de groene Amsterdammer. Over hoe het diagnosticeren gaat bij ADHD centraal. Ik ben daar zelf een paar weken geleden geweest.
En de diagnose was ADHD (ernstig) Na het lezen van het artikel ben ik nogal geschrokken. Het schijnt dat de meeste daar naar buiten gaan met de diagnose ADHD.
Herkent iemand dit? Ik ben een beetje het vertrouwen kwijt in de zorg en weet niet goed wat te doen. Hebben meer mensen dit artikel aan het denken gezet?

https://www.groene.nl/artikel/kijk-hij-beweegt-dat-moet-wel-adhd-zijn

Lieve groet!
Coen Olde Bijvank 1 maand geleden geplaatst
Hallo @aliesvermeulen​ je hoort het wel steeds vaker, maar dan in het algemeen. Commeciele belangen spelen een steeds grotere rol in onze maatschappij zo ook bij ADHDcentraal, ze moeten toch ergens van bestaan en dat doen ze door ADHD-testen.

Ik ga echt niet zeggen dat deze partij niet of wel goed is.. maar over het algemeen schrijven de mensen positieve ADHDcentraal ervaringen

Tip voor jou van mij, blijf dicht bij jezelf.. zoek geen problemen op die er niet zijn.

Ik heb ook ADHD en autisme.. maar praat er niet of nauwelijks over.. en ben er zelf maar weinig mee bezig, dat is een bewuste keuze geworden.. voorheen.. vele instellingen, psychiaters, psychologen, de een verteld dit, de andere dat, die zegt deze medicijnen zijn goed, weer een andere schrijft weer andere voor.. doordat allemaal verander je ook als persoon.. je gaat steeds meer nadenken.. 

En laten we de omgeving niet vergeten.. iedereen wel een mening of wil een plasje doen, ze bedoelen het vaak goed, maar is niet goed (mijn mening) voor de ADHD-er of autist zelf.

Hopelijk begrijp je wat ik bedoel te zeggen..

Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij doet.. de een wil er wel mee bezig zijn, de ander niet... daar is natuurlijk iedereen vrij in.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 April 2021 om 14:11
Aantal lezers 13
Aantal reacties 2