Hoi lotgenoten, 

Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Cinicamente, 40+, WO-opgeleid, werkzaam in de gezondheidszorg en woonachtig in de regio Amsterdam. 
Enkele jaren geleden heb ik me laten diagnosticeren nadat ik op zoveel levensgebieden was vastgelopen dat het niet langer te ontkennen was dat er iets mis ging. 
Dit heeft me geholpen om uit de put te komen en weer wat grip op mijn leven te krijgen. Nu die eerste opluchting voorbij is, realiseer ik me dat ik mezelf geen nieuwe strategieën heb eigen gemaakt en dus weer in oude patronen begin terug te vallen. Eigenlijk heb ik nooit goed stilgestaan bij de vraag welke invloed ADHD op mijn leven heeft en hoe ik daar mee om kan (en wil) gaan. Dat wil ik nu alsnog gaan doen en daarvoor lijkt het me zinvol om te leren van anderen, vandaar ook dat ik me op dit forum heb aangemeld.

Dan nu mijn vraag: 
Ik lees dat er in diverse steden ADHD-cafés zijn waar 'soortgenoten' samen komen. Aangezien ik niet het type ben dat thuis in stilte gaat zitten peinzen, leek het me zinvol om daar eens naar toe te gaan (ik denk nou eenmaal beter na wanneer ik tegelijkertijd ook aan het praten ben :)). Tegelijkertijd was mijn voornemen om minder impulsief te zijn en eerst eens na te denken voordat ik iets onderneem. Daarom dit topic. Ik kan namelijk weinig informatie vinden over het ADHD-café in Amsterdam. Ik weet wel dat het maandelijks staat gepland, maar heb geen idee wat ik daar kan verwachten en of het überhaupt een beetje loopt. Zijn er mensen die wel eens geweest zijn (of nog steeds gaan) en me hier iets meer over kunnen vertellen? 

Alvast bedankt,
Cinicamente