Medikinet of equasym?

Laatste reactie 17/02/2019 19:22 door Coen
· Markeren als ongelezen
Guido Wegman 5 maanden geleden geplaatst
Zijn er mensen die goede ervaringen hebben met medikinet of equasym langwerkende.
Zelf gebruik ik nu Concerta 54 maar ik merk daar niet veel van. ik merk meer van 20 mg los dan van de concerta afgifte. Kom graag in contact met mensen die deze langwerkende gebruiken..
Rolan Van Ierland 5 maanden geleden geplaatst
Mijn zoontje gebruikt medikinet lang werkt,  is wel belangrijk dat je dit goed blijft controleren maar voor hem werkt dit heel goed. 
🔥 Coen Olde Bijvank 5 maanden geleden geplaatst
ervaringen medikinet of equasym verkregen via mijn ADHD-netwerk

Mijn zoon heeft lang concerta gebruikt. Nu gebruikt hij medikinet. Dat heeft een gelijkmatigere afgifte.


Mijn zoontje gebruikt beide. Wat ik weet is ( is mij verteld) dat je met Medikinet goed gegeten moet hebben voordat je het inneemt. Bij Equasym is dit geen probleem.... Ik vind wel dat hij met Medikinet veel vlakker is dan met Equasym. En het is dezelfde dosis..


Onze zoon is gestart met Ritalin, dit was het echt niet, mijn kleine ventje was zichzelf niet meer, toen equasym gebruikt, en dit gaf niet het gewenste effect.. de samenstelling was niet voldoende..sinds 2 jaar overgeschakeld naar Medikinet en voor hem een zegen...


Onze zoon heeft medikinet gehad toen verhoogd maar daar werdt hij emotioneler van toen overgestapt naar concerta is even goed gegaan en toen ook mee gestopt werkte ook niet meer. Beide de eetlust behouden en slapen ging ook goed.


Ik gebruik equasym kort werkend vind ik niks ben hier erg blij mee.


Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 February 2019 om 18:08
Aantal lezers 8
Aantal reacties 3